Kanger Protank


Kanger Protank

Momenteel niet beschikbaar

14,95 €
Prijs incl. btw

De Kanger Protank is een prachtige en kwalitatief hoogstaande clearomizer van Kanger. De Protank heeft een inhoud van 2.5 ML en is gemaakt van metaal en pyrexglas (ook geschikt voor liquids met een hoge zuurtegraad). De Kanger Protank is demontabel en hierdoor gemakkelijk schoon te houden. De Kanger Protank heeft een 510 aansluiting maar is door de meegeleverde tank cone ook geschikt voor batterijen met een eGo aansluiting. De Protank wordt geleverd in een mooi en stevige box. Standaard worden twee coils met een weerstand van 2.5 Ohm meegeleverd.

U vult de Kanger Protank door de bottom cap aan de onderzijde te verwijderen (de coils schroeft u in de bottom cap). Laat de liquid vervolgens via de zijwand in de tank lopen, waarbij u moet opletten dat er geen vloeistof in de middelste buis terecht komt (deze is voor de luchttoevoer). Schroef vervolgens de bottom cap er weer op en laat de Protank goed intrekken voor het eerste gebruik.


Fabrikant: Kanger
Garantie: DOA

Klanten die dit product kochten, kochten ook

Mini VV USB Batterij
11,95 € *
*
Prijs incl. btw

Blader ook door deze categorieën: Clearomizers & Coils, eVic Clearomizers, Kanger Clearomizers & Coils, KangerTech, Kanger Clearomizers