• Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

 •  
  0
  Gratis verzenden (NL)
  Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

  Betaling

  Wij hanteren verschillende betalingsmogelijkheden om het bedrag van uw bestelling te voldoen. De door u gewenste methode kunt u aangeven in het bestel/betaalproces. Bestellingen worden verzonden als bij ons het volledige orderbedrag is bijgeschreven.

  Directe Bankoverschrijving

  Als u tijdens het afrekenproces kiest voor de optie Directe Bankoverschrijving dan kunt u het orderbedrag overmaken naar:

  IBAN: NL52ABNA0446770663
  SWIFT/BIC: ABNANL2A

  Ten name van E-Smokey.nl. Bij de betaling graag uw ordernummer vermelden.

  Indien wij 2 weken na bestelling het orderbedrag niet hebben ontvangen, dan wordt de order geannuleerd. Indien niet het gehele bestelbedrag wordt overgemaakt kan dit vertraging in het verzendproces opleveren.

  iDEAL

  Indien u kiest voor de optie iDEAL (alleen voor klanten met een Nederlands bankrekeningnummer) wordt u omgeleid naar de beveiligde omgeving van Mollie. Volg de instructies op uw scherm (afhankelijk van de bank waar u bent aangesloten).

  Klarna – Achteraf betalen

  Uw elektrische sigaret, clearomizers, coils of e-liquids liever achteraf betalen? Dat kan met Klarna. Klarna voert voor E-Smokey.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van Klarna via de Klarna App kunt inzien en betalen. Met de Klarna App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. Klarna houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij E-Smokey.nl achteraf betalen vanaf 20,- tot een bedrag van € 150,- als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna dan kun je betalen tot een bedrag van 250,-. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

  SOFORT Banking

  SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. Je klant kan in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig.

  PayPal

  Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. Ook kunt u betalen met creditcard zonder dat u een PayPal account heeft.

  Betalen in de winkel

  Als u de verzendmethode ‘Afhalen’ kiest dan kunt u kiezen voor de betaaloptie Betalen in de winkel. In ons afhaalpunt in Moordrecht kunt u (alleen) betalen met PIN.