• Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

 •  
  0
  • Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden
  • Ook betalen met Ook betalen met Ook betalen met
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Verkoop alleen aan 18+ Verkoop alleen aan 18+
  Gratis verzenden (NL)
  Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

  Verzending

  Onze bestellingen worden verzonden via POSTNL (briefpost en pakketpost). Alle bestellingen die op werkdagen (ma-vrij) voor 20.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Indien een product onverhoopt niet bij ons op voorraad is en daardoor niet binnen 5 werkdagen afgeleverd kan worden, krijgt u hiervan van ons een bericht. Wij leveren alleen in Nederland. Als u wilt bestellen vanuit een ander land dan is dit op aanvraag. Stuur ons in dat geval een mail via info@e-smokey.nl.

  Bestellingen binnen Nederland worden altijd gratis verzonden
  Bestellingen die door de brievenbus passen worden met POSTNL per briefpost verzonden in een bubbelenvelop. Startsets, bestellingen met een orderwaarde boven € 50,- en bestellingen met een gewicht boven 500 gram worden als pakket verzonden met POSTNL (indien afwijkend, staat dit aangegeven bij de productomschrijving).

  Afhalen op een POSTNL Servicepunt
  U kunt er tijdens het afrekenproces ook voor kiezen om uw bestelling af te laten leveren op een POSTNl Servicepunt. Als u uw postcode invult, worden de dichtstbijzijnde punten getoond. Vervolgens kunt u het gewenste Servicepunt selecteren en wordt uw bestelling daarheen verzonden. Voor deze verzendoptie brengen wij € 3,95 in rekening. Voor bestellingen met een orderwaarde boven € 50,- is deze optie gratis.

  Afhalen
  Als u online uw bestelling heeft geplaatst kunt u deze indien gewenst ook afhalen in onze winkel in Rotterdam. U kunt uw bestelling direct online betalen of ter plaatse contant of met PIN voldoen (kies dan voor de optie Betalen in de winkel).

  Afhaaladres:
  E-Smokey.nl
  Marshallweg 39
  30638JN Rotterdam (Ommoord)

  Afhalen is alleen mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.30 – 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 16.00 uur.
  Bekijk winkels en openingstijden