• Voor 19:00 uur besteld: zelfde werkdag verzonden

 •  
  0
  Gratis verzenden (NL)
  Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

  Verzending

  Standaard verzending = Gratis!

  Onze standaard bestellingen worden verzonden via PostNL (briefpost en pakketpost). Alle bestellingen die op werkdagen (ma-vrij) voor 19.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Indien een product onverhoopt niet bij ons op voorraad is en daardoor niet binnen 5 werkdagen afgeleverd kan worden, krijgt u hiervan van ons een bericht. Wij leveren alleen in Nederland. Als u wilt bestellen vanuit een ander land dan is dit op aanvraag. Stuur ons in dat geval een mail via [email protected].

  Bestellingen binnen Nederland worden altijd gratis verzonden
  Bestellingen die door de brievenbus passen worden met PostNL per briefpost verzonden in een bubbelenvelop. Startsets, bestellingen met een orderwaarde boven € 50,- en bestellingen met een gewicht boven 2 kilo worden standaard verzonden als pakket.

  Minimale orderwaarde
  Op onze webshop hanteren we een minimale orderwaarde van € 7,50. Dit houden wij aan vanwege ons beleid om altijd een gratis verzendmethode aan te bieden. Op bestellingen onder € 7,50 maken wij simpelweg verlies vanwege de kosten die wij moeten maken om een bestelling bij de klant te krijgen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  – Afdracht BTW
  – Verzendkosten
  – Verpakkingskosten
  – Betaalkosten (iDEAL en dergelijke)
  – Personeelskosten

  Extra verzendopties

  • Ma t/m Vrij tussen 00.00 & 10.15 uur besteld = zelfde dag in huis!

  U kunt er tijdens het afrekenproces voor kiezen om uw bestelling dezelfde dag in huis te hebben. Dit geldt enkel van ma t/m vrij tussen 00:00 & 10:15. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €2,99

  Koerier: Trunkrs

  • Ma t/m Do tussen 19.00 & 23.59 uur besteld = volgende dag in huis!

  Als u te laat bent met het bestellen vóór 19:00 kunt u deze optie aanvinken om tóch uw bestelling de volgende dag in huis te hebben. Dit geldt enkel van ma t/m do tussen 19:00 & 23:59. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €2,99

  Koerier: Trunkrs

  • Vrij 19.00 tot Zo 23.59 uur besteld = maandag in huis!

  Vergeten uw bestelling voor vrijdag 19:00 te plaatsen? Geen zorgen! U kunt nu alsnog uw bestelling maandag in huis hebben. Dit geldt enkel van vrijdag 19:00 tot zondag 23:59. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €2,99.

  Koerier: Trunkrs

  • Afhalen Postnl Servicepunt (gratis vanaf €50)

  U kunt er tijdens het afrekenproces ook voor kiezen om uw bestelling af te laten leveren op een PostNL Servicepunt. Als u uw postcode invult, worden de dichtstbijzijnde punten getoond. Vervolgens kunt u het gewenste Servicepunt selecteren en wordt uw bestelling daarheen verzonden. Voor deze verzendoptie brengen wij €3,95 in rekening. Voor bestellingen met een orderwaarde boven €50,- is deze optie gratis. Deze verzendoptie is niet toegestaan bij onze Achteraf Betaaloptie. Wordt deze combinatie toch gebruikt, dan annuleren wij de bestelling.

  • Afhalen aan ons magazijn in Moordrecht, Zuidbaan 508

  Als u online uw bestelling heeft geplaatst kunt u deze indien gewenst ook afhalen in ons afhaalpunt in Moordrecht. U kunt uw bestelling direct online betalen of ter plaatse met PIN voldoen (kies dan voor de optie Betalen in de winkel). Direct na het plaatsen van uw bestelling kunt u langskomen om de bestelling af te halen (zie onderstaande openingstijden van het afhaalpunt).
  Direct af te halen na bestellen!

  Afhalen is alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09:00 tot 14:00.

  Problemen met uw bestelling?

  Neem contact met ons op via: 0182 717 005

  • Heeft u wel een Track & Trace code ontvangen maar is uw bestelling niet op tijd binnen?

  In dit geval ligt het bij de koerier. Houd de track & trace code goed in de gaten, in de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende (werk)dag alsnog geleverd. Als het de dag na de oorspronkelijke leverdag nog niet binnen is… Neem dan contact met ons op.

  • Heeft u geen Track & Trace code ontvangen?

  Neem in dit geval contact met ons op.

  • Heeft u geen bestel bevestiging per email gehad?

  Soms kan dit eventjes duren. Als u hem na 1 uur nog niet ontvangen heeft… Neem dan contact met ons op!

  • Verkeerd bezorgadres gebruikt?

  Als het pakket nog bij ons is en niet bij de koerier kunnen wij dit wijzigen. Indien het pakket al bij de koerier is aangekomen kunt u er voor kiezen om het pakket niet aan te nemen, deze wordt dan terug gestuurd naar ons. U dient dan zelf de bestelling opnieuw te plaatsen.

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Let op: Dit is niet mogelijk indien de bestelling is betaald met Afterpay!