• Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

 •  
  0
  Gratis verzenden (NL)
  Voor 20:00 uur besteld: zelfde (werk)dag verzonden

  Verzending

  Standaard verzending = Gratis!

  Onze standaard bestellingen worden verzonden via PostNL (briefpost en pakketpost). Alle bestellingen die op werkdagen (ma-vrij) voor 20.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Indien een product onverhoopt niet bij ons op voorraad is en daardoor niet binnen 5 werkdagen afgeleverd kan worden, krijgt u hiervan van ons een bericht. Wij leveren alleen in Nederland. Als u wilt bestellen vanuit een ander land dan is dit op aanvraag. Stuur ons in dat geval een mail via [email protected].

  Bestellingen binnen Nederland worden altijd gratis verzonden
  Bestellingen die door de brievenbus passen worden met PostNL per briefpost verzonden in een bubbelenvelop. Startsets, bestellingen met een orderwaarde boven € 50,- en bestellingen met een gewicht boven 2 kilo worden standaard verzonden als pakket.

  Extra verzendopties

  • Ma t/m Vrij tussen 00.00 & 10.00 uur besteld = zelfde dag in huis!

  U kunt er tijdens het afrekenproces voor kiezen om uw bestelling dezelfde dag in huis te hebben. Dit geldt enkel van ma t/m vrij tussen 00:00 & 10:00. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €3,95

  Koerier: Red Je Pakketje

  • Ma t/m Vrij tussen 20.00 & 23.59 uur besteld = volgende dag in huis!

  Als u te laat bent met het bestellen vóór 20:00 kunt u deze optie aanvinken om tóch uw bestelling de volgende dag in huis te hebben. Dit geldt enkel van ma t/m do tussen 20:00 & 23:59. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €3,95

  Koerier: Red Je Pakketje

  • Za tussen 00:00 & 11:00 besteld = zelfde dag in huis!

  Als u te laat bent met bestellen voor het weekend bieden wij nu deze optie! U kunt deze optie aanvinken in het afrekenproces. Dit geld enkel op zaterdag tussen 00:00 en 11:00. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €3,95.

  Koerier: Red Je Pakketje

  • Za 11.00 tot Zo 23.59 uur besteld = maandag in huis!

  Vergeten uw bestelling voor vrijdag 20:00 te plaatsen? Geen zorgen! U kunt nu alsnog uw bestelling maandag in huis hebben. Dit geldt enkel van vrijdag 20:00 tot zondag 23:59. Voor deze optie hanteren wij verzendkosten van €3,95.

  Koerier: Red Je Pakketje

  • Afhalen Postnl Servicepunt (gratis vanaf €50)

  U kunt er tijdens het afrekenproces ook voor kiezen om uw bestelling af te laten leveren op een PostNL Servicepunt. Als u uw postcode invult, worden de dichtstbijzijnde punten getoond. Vervolgens kunt u het gewenste Servicepunt selecteren en wordt uw bestelling daarheen verzonden. Voor deze verzendoptie brengen wij €3,95 in rekening. Voor bestellingen met een orderwaarde boven €50,- is deze optie gratis.

  • Afhalen aan ons magazijn in Moordrecht, Zuidbaan 508

  Als u online uw bestelling heeft geplaatst kunt u deze indien gewenst ook afhalen in ons afhaalpunt in Moordrecht. U kunt uw bestelling direct online betalen of ter plaatse met PIN voldoen (kies dan voor de optie Betalen in de winkel). Direct na het plaatsen van uw bestelling kunt u langskomen om de bestelling af te halen (zie onderstaande openingstijden van het afhaalpunt).
  Direct af te halen na bestellen!

  Afhalen is alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09:00 tot 14:00.

  Problemen met uw bestelling?

  Neem contact met ons op via: 0182 717 005

  • Heeft u wel een Track & Trace code ontvangen maar is uw bestelling niet op tijd binnen?

  In dit geval ligt het bij de koerier. Houd de track & trace code goed in de gaten, in de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende (werk)dag alsnog geleverd. Als het de dag na de oorspronkelijke leverdag nog niet binnen is… Neem dan contact met ons op.

  • Heeft u geen Track & Trace code ontvangen?

  Neem in dit geval contact met ons op.

  • Heeft u geen bestel bevestiging per email gehad?

  Soms kan dit eventjes duren. Als u hem na 1 uur nog niet ontvangen heeft… Neem dan contact met ons op!

  • Verkeerd bezorgadres gebruikt?

  Als het pakket nog bij ons is en niet bij de koerier kunnen wij dit wijzigen. Indien het pakket al bij de koerier is aangekomen kunt u er voor kiezen om het pakket niet aan te nemen, deze wordt dan terug gestuurd naar ons. U dient dan zelf de bestelling opnieuw te plaatsen.

  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Let op: Dit is niet mogelijk indien de bestelling is betaald met Afterpay!